Algemene reserveringsvoorwaarden   
 

 

Voor de stacaravans Bamby, Estérel en Rio-Vista begint het verblijf op zaterdag en voor de stacaravans Phoenix, Vénus, Maestria, Evasion op zondag. De aankomsttijd is vastgesteld op 14.00 uur en de vertrektijd op 10.00 uur. De huuroverkomst geldt voor een gehele week. 

Uw inschrijving wordt pas in behandeling genomen na ontvangst van het reserveringsformulier met daarin de bevestiging van de algemene reserveringsvoorwaarden en de prijs van de reservering. Dit formulier moet tenminste 5 weken voor de aankomstdatum bij ons in bezit zijn.

Twee exemplaren van de reserveringsbevestiging worden u toegestuurd. Daarin staat:

- de op de datum van uw verblijf geldende prijs, de definitieve data van uw verblijf, het type gereserveerde stacaravan,     

- de overgemaakte waarborgsom, de lijst met de namen van de personen die de huurder vergezellen.

De reservering staat op naam en kan niet worden overgedragen. De reservering is pas definitief als de waarborgsom binnen de termijn is overgemaakt.

De waarborgsom is 25% van het totale huurbedrag voor het verblijf, zonder rekening te houden met de recreatiebelasting.

Een bericht van ontvangst van de waarborgsom wordt u samen met de reserveringsbevestiging toegestuurd.

De afrekening vindt plaats op de eerste dag van uw verblijf, voordat u uw intrek neemt in de stacaravan. De recreatiebelasting is niet bij de prijs inbegrepen. De belasting bedraagt  € 0,20 per persoon per nacht voor personen ouder dan 13 jaar.

Bij aankomst zal een borgsom van € 150 gevraagd worden. Deze borgsom zal, na controle op beschadigingen, verlies of vuil, worden teruggegeven bij vertrek. De stacaravan moet in dezelfde schone staat weer worden opgeleverd als toen u erin kwam. Vroegtijdig vertrek moet plaats vinden tijdens de openingsuren van de receptie van 8.00 tot 22.00 uur. De controles kunnen niet buiten bovengenoemde tijden plaatsvinden.

Bij annulering van tenminste een maand voor de aankomstdatum, zoals aangegeven in de reserveringsovereenkomst, geeft recht op teruggave van de waarborgsom. Er zal € 15 aan administratiekosten in rekening worden gebracht. Bij vroegtijdig vertrek tijdens uw verblijf zal er geen terugbetaling plaatsvinden. 

Bij een verlate aankomst wordt de stacaravan nog tot de volgende dag tot 16.00 uur vastgehouden, behalve wanneer de huurder dit telefonisch of schriftelijk heeft gemeld. Na dit uitstel heeft de verhuurder het recht de stacaravan opnieuw aan een ieder te verhuren.

Bezoekers, d.w.z. alle personen die niet genoemd zijn in de reserveringsbevestiging, die tenminste een nacht doorbrengen op de camping moeten een bijdrage betalen van € 7 per nacht plus recreatiebelasting. Het aantal personen dat is toegestaan in de stacaravan mag in geen geval worden overschreden.

De klant moet de campingregels respecteren.  De huurder mag geen bijtent plaatsen en er mag slechts een auto bij de stacaravan staan. Verder is het verboden om bij de stacaravans met een terras een dekzeil te gebruiken. Als klant krijgt u de beschikking over een entreepas, ’s nachts is het terrein gesloten.

 

 
SLUITEN